Zahradní skleníky Kinplast

Skleníky Kinplast

Zahradní skleníky Gampre

Zahradní skleníky Sanus

Zahradní skleníky Kinplast

Skleníky Gampre

Skleníky se sklem

Příslušenství pro skleníky

Automatický otvírač okna

Vytápění skleníků

Chovatelské potřeby

Chov slepic

Chov křepelek

Výběhy, klece

Líhně, inkubátory

Zahradní potřeby

Pařeniště

Zavlažování zahrady

Zavlažování skleníků

Zahradní hadice

Potřebujete i montáž, stavbu základů? Žádný problém

Potřebujete i montáž, stavbu základů? Žádný problém

Základní informace pro montážní servis

Pro všechny, kteří milují a tráví život i na zahradě nebo potřebují vybavit prostor, nabízíme zahradní domky, skleníky, garážová stání a vše včetně montáže. Vybetonujeme základy nebo vydláždíme potřebnou plochu.

My jsme profesionálové pro váš projekt - profesionálně a přesně. S námi nejste na svůj projekt nikdy sami. Využijte montážní službu, která pro vás přesně provede montáž čehokoliv od stavby základů až po montáž skleníku. Stavíme základy ze ztraceného bednění, konstrukci skleníku lze i přímo zabetonovat.

Termíny a přesuny

Termín dodání kromě doby výroby také závisí na místě montáže, vytíženosti dopravce a vytíženosti montérů. Tj. i u domků i skleníků, které jsou skladem, může být termín dodání 2-4 týdny z důvodu vytíženosti montážních skupin, v období léta to může být i déle. Další omezující faktor je vytížení nákladních aut.  Důležitým faktorem je vzdálenost místa montáže od našeho sídla k vyřešení přesunu montérů.

Montáže skleníků a zavlažování

Zajišťujeme dopravu a montáže zahradních staveb, skleníků a zahradních domků. V případě vašeho zájmu doporučíme, kde můžete zakoupit odzkoušené a kvalitní varianty zahradního skleníku s dopravou a montáží. Vybudujeme základy pro skleník i zahradní domek.

Ceny a termíny pro zahradní stavby

Cena montáží závisí na typu a velikosti zahradního domku či skleníku. Montáž provádí naši vyškolení partneři. Doba montáže u zahradních domků a skleníků trvá od několik hodin. U velkých domků a skleníků i několik dní. Níže uvádíme orientační ceny nejčastěji montovaných staveb. Přesnou kalkulaci a možný termín uděláme až na základě poptávky.

Stavební připravenost

Pokud budete sami připravovat základ a plochu pro stavbu, tak rozměrová přesnost základu a plochy dle rozměrů stavby je absolutně nezbytná. Odklon od roviny nesmí být větší než 5 mm na 1 m délky (0,5%). Kotvení lze provést pouze u betonových základů za předpokladu dostupnosti zdroje elektrické energie. V případě nemožnosti připravit rovnou plochu, nebo rovný betonový základ navrhneme jinou možmou variantu např.: pomocnou konstrukci, pomocné vypodložení, dlaždice, příp. zpevnění plochy zeminou. V případě stavební nepřipravenosti či základu neodpovídajícímu potřebným rozměrům, nebude montáž započata. Případné vícenáklady budou uhrazeny před dokončením montáže a nepřesnost připravenosti stavební plochy bude nít vliv na naši záruku montáže. Další nutnou podmínkou je dostatečný manipulační prostor pro domky i skleníky okolo základové plochy (min. 1m). U zahradních domků by měl být manipulační prostor okolo desky cca 50 cm. Vždy byste měli být schopni dřevostavbu obejít a např. udělat opravné nátěry. U skleníků je rovněž nutné počítat i s případnou výměnou poškozené desky. Zajištění přívodu elektrické energie je nutné pouze u domků a při kotvení staveb do betonových základů nebo patek.

Pro venkovní práce

Zahrada, garáž, ploty a okolí domu vždy je a bude místem, kde je potřeba v průběhu roku vykonávat desítky nejrůznějších činností. Pokud nepatříte zrovna mezi domácí kutily, které taková práce baví, pomůžeme vám.

Poptávka - kalkulace

Přijedeme kamkoliv :))

Poptávku Vám zpracujeme co nejdříve. Vše nám dobře popište, napište kde, kdy a co. Předběžná kalkulace je rychlá a zdarma, tak proč se nezeptat. Pokud opravdu spěcháte, zavolejte nám!

Každý skleník využívá originálního spojovacího systému a profilů. Na samotnou stavbu skleníku doporučujeme vyhrazení alespoň 2 celých dnů, bezvětrné počasí, rovnou a ze všech stran přístupnou plochu. Stavba není nikterak technicky náročná, avšak vzhledem k robustnosti konstrukce, přesnosti řezání polykarbonátu a především pak množství dílů vyžaduje relativně hodně času. Návod k sestavení je možné si stáhnout v záložce ke stažení u každého skleníku

TOPlist